Loading
CS-T10C
CS-T10C
CS-T10C

Senzor de inundatie Smart Home EZVIZ, comunicare Wireless ZigBee
CS-T10C

Autentificate pentru pret
login

Protejati-va caminul de daunele provocate de apa
Nimeni nu vrea sa vina acasa si sa gaseasca un subsol umed sau o bucatarie inundata. Utilizati acest detector inteligent pentru a va proteja locuinta si a fi avertizat daca exista scurgeri de apa. De mici dimensiuni si foarte usor de utilizat, T10C poate fi plasat oriunde langa o conducta de apa, chiuveta sau toaleta. O alarma sonora va suna si vor fi trimise notificari direct pe telefon la detectarea oricaror scurgeri, indiferent daca sunt usoare sau severe.

 

Protejeaza in permanenta zonele de interes
Indiferent daca locuiti singur sau cu o familie mare, se pot produce scurgeri de apa. Cand se intampla acest lucru, este posibil ca daunele sa nu fie devastatoare... la inceput. Dar scurgerile de apa pot fi cel mai frecvent risc pentru locuinta, necesitand reparatii costisitoare la mobilier, podele sau tavan.
Detectorul de apa EZVIZ T10C poate fi plasat in locuri unde este greu de vazut, dar care sunt vulnerabile – un robinet slabit, o teava sparta sau o masina de spalat cu scurgeri.

 

Detecteaza si alerteaza in legatura cu scurgerile inainte de a fi prea tarziu
Actiunea rapida previne pierderile. Ori de cate ori nivelul apei depaseste 0,5 mm, T10C va va trimite o alerta instantanee in aplicatie si va declansa o alarma puternica in gateway-ul dvs. conectat de acasa. Astfel de avertismente mobile si sonore se vor repeta pana cand veti fi pe deplin constienti de situatie.

 

Are grija de intreaga familie
Datorita designului sau, T10C ofera mai mult ajutor in locuinta pentru toata lumea. Indiferent daca aveti nevoie de o protectie suplimentara pentru membrii mai in varsta ai familiei care locuiesc singuri sau daca trebuie sa va asigurati ca copiii sau animalele de companie nu se joaca cu apa atunci cand nu sunteti in preajma, T10C va poate ajuta.

 

Extindeti sistemul de alarma EZVIZ
Bucurati-va de confortul extinderii intregului sistem de alarma din locuinta cu suita de senzori inteligenti EZVIZ. Gestionati, armati si dezarmati intregul sistem utilizand aplicatia mobila EZVIZ si obtineti notificari importante pentru diferite activitati.

 • Producator EZVIZ
 • Tip comunicare ZigBee, frecventa 2.4Ghz
 • Distanta comunicare 250m (in camp deschis)
 • Tip detectie Scurgeri de apa
 • Nivel declansare >0.5mm nivel apa
 • Grad IP IP67
 • Baterie 1 x CR2032, (inclusa) -durata medie viata 1 an
 • Temperatura de operare -10 to +55 °C
 • Dimensiune Ø49 mmx 11,5 mm
 • Continut cutie - Senzor de detectare a scurgerilor de apa T10C - Ghid de pornire rapida - Informatii de reglementare
 • Detalii Necesita EZVIZ Home Gateway A3 pentru functiile aplicatiei EZVIZ

Documente si programe

Nume Fisier
Specificatii tehnice T10C Specificatii tehnice T10C.pdf Download
Manual istalare si configurare T10C Manual istalare si configurare T10C.pdf Download