Loading

Detectie incendiu

Gama completa de echipamente profesionale pentru sisteme de avertizare si stingere incendiu. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Centrale incendiu

Centrale pentru sisteme de avertizare la incendiu adresabile sau conventionale, certificate EN54. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Detectori incendiu

Gama completa de detectori pentru sisteme de avertizare la incendiu adresabile sau conventionale, certificati EN54. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Butoane incendiu

Gama completa de butoane pentru sisteme de avertizare la incendiu adresabile sau conventionale, certificati EN54. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Module incendiu

Module speciale pentru sisteme de avertizare la incendiu, adresabile sau conventionale. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Sirene incendiu

Sirene speciale pentru sisteme de avertizare la incendiu adresabile sau conventionale, certificati EN54. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Accesorii sisteme incendiu

Accesorii speciale pentru sisteme de avertizare si stingere incendiu. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Sisteme stingere

Echipamente si accesorii speciale pentru sisteme de stingere incendiu. Importator si distribuitor national TELESYSTEM.

Adresare publica

Amplificatoare sunet, unitati centrale si console. Pe langa functia de sonorizare ambientala, sistemele de adresare publica pot transmite mesaje vocale ocupantilor cladirii, oferind informatii precise referitoare la actiunile care trebuie intreprinse in caz de urgenta.

Difuzoare EN54 si non EN

Difuzoare de tavan / perete, proiectoare de sunet si coloane sonore cu certificare EN54-24 pentru sistemele de sonorizare si adresare publica.