Loading

Cine suntem?

Infiintata in 2007, TELESYSTEM este una dintre cele mai dinamice companii de distributie din Romania, oferind solutii si echipamente profesionale adresate exclusiv instalatorilor care activeaza atat pe piata din Romania, cat si in alte tari europene.
Principala componenta a succesului sau este garantata de modul etic prin care compania a creat si sustinut relatiile cu partenerii de afaceri.

Centru de distributie

Telesystem este importator si distribuitor pentru urmatoarele categorii de echipamente:

Solutii de supraveghere video

Echipamente si accesorii profesionale pentru supravegherea si inregistrare video. Produse de ultima generatie cu specificatii si calitate de top.

Sisteme de avertizare la incendiu

Solutii complete pentru avertizare si stingere incendiu. Gama completa de echipamente si accesorii pentru obiective mici, medii, mari si foarte mari.

Sisteme de avertizare la efractie

Solutii complete pentru securizarea la efractie. Echipamente si accesorii profesionale de alarmare la efractie.

Automatizari

Kituri complet echipate si accesorii pentru automatizari de porti si bariere auto.

Sisteme de interfonie AUDIO / VIDEO

Echipamente si accesorii pentru sisteme de interfonie adresate mediului rezidential.

Cabluri si accesorii

Gama completa de cabluri si accesorii pentru sisteme de securitate si curenti slabi.

Portofoliul nostru de marci

Va oferim cele mai recunoscute marci de echipamente si accesorii la nivel mondial pentru sisteme de securitate si telecomunicatii.

Structura organizatorica

Departamentul Vanzari

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor, membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor. Incercam sa ajutam cat mai mult posibil partenerii oferindu-le solutia optima pentru nevoile lor.

Departamentul de Service/Tehnic

Echipa de tehnicieni din departamentul de service si garantii preia produsele defecte si mentine legatura cu producatorii, pentru rezolvarea produselor intrate in service cu defecte aparute in perioada de garantie sau post-garantie.

Departamentul Marketing/PR

Departamentul are ca scop promovarea brandului si managementul campaniilor desfasurate de TELESYSTEM s.r.l. Departamentul mai are ca scop si intretinerea relatiilor dintre TELESYSTEM si toti colaboratorii sau posibilii colaboratori ai nostrii. (Reviste, Publicatii, Ziare, Portaluri, Bloguri)

Departamentul aprovizionare

Membri departamentului de aprovizionare asigura si monitorizeaza fluxul de marfa necesar, in vederea aprovizionarii punctelor de prezenta TELESYSTEM precum si mentinerea relatiilor cu producatorii si furnizorii TELESYSTEM.