Loading
TRENDnet_TPE-1620WSF_500x500_profil
TRENDnet_TPE-1620WSF_500x500_fata
TRENDnet_TPE-1620WSF_500x500_spate

Switch Web Smart, 16 x Gigabit PoE+, 4 x Gigabit/SFP, putere 370W - TRENDnet
TPE-1620WSF

Autentificate pentru pret
login

Seria de switch-uri TRENDnet Gigabit Web Smart PoE+ ofera functii L2+ avansate cu controale imbunatatite de gestionare a traficului pentru a satisface cerintele din ce in ce mai mari ale retelelor SMB. Acest switch IPv6 cu management se poate monta in rack si vine cu o interfata web intuitiva. Caracteristicile avansate ale acestui switch includ LACP pentru marirea latimii de banda intre switch-uri prin gruparea porturilor, VLAN pentru segmentarea si izolarea grupurilor LAN virtuale, QoS pentru prioritizarea traficului, controlul latimii de banda per port si monitorizare SNMP, facand din aceasta o solutie puternica pentru orice retea SMB.

Eliberati resursele routerului prin preluarea proceselor de rutare de catre acest switch cu management, utilizând functia L2+ IPv4/IPv6 de rutare statica pentru a directiona eficient traficul la nivelul switch-ului. Functia de inspectie ARP dinamica ajuta la protejarea dispozitivelor conectate impotriva atacurilor de tip man-in-the-middle prin eliminarea pachetelor ARP invalide. Profitati de functiile de inspectie tip multicast si IGMP/MLD disponibile pentru a optimiza performanta sistemului de supraveghere IP si pentru a minimiza traficul in retea. Switch-urile cu management de tip Web Smart de la TRENDnet ofera, de asemenea, sloturi SFP pentru a suporta aplicatii de retea pe fibra pe distante lungi.

Instalatorii si integratorii pot economisi si pot reduce timpul de instalare folosind switch-urile Web Smart PoE+ de la TRENDnet, furnizand pana la 30 W de putere PoE per port si date prin cablurile Ethernet existente. Cu acest switch cu management PoE+ conectati echipamente PoE de retea, cum ar fi AP-uri wireless de mare putere, PTZ si alte camere IP avansate, sisteme telefonice VoIP, decodoare IPTV, controale de acces si multe altele.

Gestionati si configurati cu usurinta switch-urile TRENDnet Web Smart PoE+, prin actualizarea firmware-ului la ultima versiune pentru acces la TRENDnet Hive. TRENDnet Hive este un manager de retea de tip cloud care reduce timpul si costurile de gestionare. Nu este necesar nici un hardware suplimentar, server sau cloud personal pe langa acest switch cu management pentru conectarea la serviciul de cloud al TRENDnet.

 • Producator TRENDnet
 • Porturi PoE 16 x Gigabit PoE+
 • Putere PoE Max. 370 W
 • Porturi Uplink 4 x Gigabit/SFP
 • Management Web, SNMP v1, v2c, v3, RMON v1, LLDP
 • Protocoale suportate 802.1d/p/Q/s/w/X/ab, 802.3/u/x/z/ab/ad/af/at/az
 • Protectie ESD, descarcari electrice, anti-interferente
 • Fiabilitate (MTBF) 192.382 ore de functionare
 • Tensiune alimentare 100 – 240V AC, 50/60Hz
 • Temperatura operare -5° – 50° C
 • Dimensiuni 440 x 250 x 44 mm
 • Greutate 3890 g

Documente si programe

Nume Fisier
Fisa tehnica TRENDnet TPE-1620WSF EN_datasheet_TPE-1620WSF_(v1.5R).pdf Download