Loading
CS-T4C
CS-T4C

Senzor de fum Smart Home EZVIZ, avertizare optica si acustica, comunicare Wireless ZigBee
CS-T4C

Autentificate pentru pret
login

Alarme mai inteligente pentru pericolul de fum
Cand exista un fum cauzat de incendii de la o soba lasata deschisa, T4C va poate alarma in timp real, chiar daca nu sunteti acasa. Detectand fumul din toate directiile, T4C nu numai ca declanseaza o sirena puternica pentru alerta la fata locului, dar va informeaza si prin aplicatia EZVIZ in cazul in care nu sunteti acasa. Este integrat inteligent cu EZVIZ Smart Home pentru functii utile suplimentare.

 

Detectarea fumului intr-un mod mai precis
T4C integreaza tehnologia duala fotoelectrica de detectare a fumului si un algoritm unic de detectare a fumului. Detecteaza cu sensibilitate situatiile periculoase provocate de fumul excesiv generat la producerea unui incendiu, reducand in acelasi timp alertele banale declansate de vapori de apa sau praf.

 

360 de grade, inseamna o protectie mai mare in loc
Desi de dimensiuni reduse, T4C reuseste sa ramana alertat pentru situatii potentiale in toate directiile. Ofera un camp de detectare de 360 de grade2 pentru a maximiza protectia chiar si in incaperi mari.

 

Alarma in timp real pentru a va ajuta sa luati masuri rapide
Daca se intampla o urgenta, este foarte probabil sa nu va aflati in aceeasi camera sau chiar departe de serviciu. T4C ofera atat alarme eficiente la fata locului, cat si notificari mobile instantanee pentru a va asigura ca stiti inainte de a fi prea tarziu. Puteti opri cu usurinta alarma prin intermediul aplicatiei EZVIZ sau, apasand butonul de pe senzor.

 

Performanta de lunga durata pana la 3 ani
T4C este proiectat cu o eficienta energetica ridicata si poate functiona pana la 3 ani cu acumulatorul inclus, inlocuibil.

Protejeaza in mod fiabil locurile la care iti pasa
Functionat cu baterie cu instalare usoara peel-and-lip, detectorul de fum T4C poate fi instalat practic oriunde in interiorul casei dvs. Pentru zonele in care simtiti ca trebuie sa fiti precaut cu privire la potentialele riscuri de incendiu, se poate adapta cu usurinta pentru a pazi si a alerta

  • Producator EZVIZ
  • Tip comunicare ZigBee, frecventa 2.4Ghz
  • Distanta comunicare 250m (in camp deschis)
  • Suprafata detectie maxim 40 mp
  • Principiu de functionare Tehnologie duala fotoelectrica de detectare a fumului
  • Avertizare sirena piezoelectrica 85dB@3m si lumina straboscopica
  • Baterie 1 x CR14250, (inclusa) -durata medie viata 3 ani
  • Temperatura de operare -10 to +55 °C
  • Dimensiune Ø87mm x H35mm
  • Continut cutie - Senzor de fum T4C - Capac pentru praf - Baza de montare - Eticheta de spuma - Baterie - Sablon de gaurire - Kit suruburi - Informatii reglementare - Ghid de pornire rapida

Documente si programe

Nume Fisier
Specificatii tehnice CS-T4C Specificatii tehnice (RO) CS-T4C.pdf Download
Manual de instalare (RO) CS-T4C Manual instalare si configurare CS-T4C.pdf Download