Loading
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)
CS-HB8-2K+-PS(kit)

Camera IP Wireless EZVIZ de exterior cu baterie 10.400 mAh, Pan&Tilt, rezolutie 2K+, Audio bidirectional, stocare eMMC 32GB, Panou Solar
CS-HB8-2K+-PS(kit)

Autentificate pentru pret
login

Fara cabluri, fara zone neobservate
Faceti cunostinta cu HB8, prima camera de securitate cu inclinare si panoramare alimentata cu baterii de la EZVIZ. Este cu adevarat unica! Capturand detalii din toate directiile, HB8 2K+ poate „vedea” la 360 de grade cu o rezolutie incredibil de clara si ofera stocare gratuita pe dispozitiv pentru inregistrarea automata a activitatilor din apropiere Cu o durata de viata a bateriei foarte lunga, de 210 zile, HB8 revolutioneaza instalarea complexa a unei camere de exterior, oferind in acelasi timp performante la fel de bune ca echivalentul sau cu fir. Iar cu ajutorul energiei solare optionale, HB8 devine si mai buna

 

Usor de pus in functiune
HB8 2K+ dispune probabil de cea mai mare capacitate a bateriei dintre camerele de securitate cu panoramare si inclinare pentru exterior de pe piata. Iar acolo unde alte camere sunt limitate de locatia prizei sau de lungimea cablului de conectare, modelul HB8 fara fir ofera optiuni nelimitate. Asezati-l acolo unde doriti – acolo unde are cel mai bun unghi de vizualizare.

 

Alimentare permanenta cu energie verde
Nu doriti sa urcati si sa coborati pe o scara pentru reincarcarea camerei? Sunteti ingrijorat ca pierdeti rapid puterea bateriei din cauza detectarii frecvente a activitatii?
Conectati camera la panoul solar EZVIZ Solar Panel² compatibil pentru o alimentare constanta si uitati definitiv de grijile legate de bateria descarcata.

 

Supraveghere pentru protectie totala in 2K+
Designul de panoramare si inclinare al camerei si rezolutia 2K+ functioneaza in tandem pentru a va oferi o imagine completa cu detalii uimitoare. Aceste caracteristici excelente va ajuta sa supravegheati suprafete deschise mari cu un efort minim.

 

Detectare mai inteligenta cu urmarire automata
Cand este in actiune, camera face ca nimeni sa nu poata trece neobservat. Integrand un senzor PIR si algoritmul de detectare a formelor de persoane, HB8 2K+ este suficient de inteligenta pentru a va avertiza in cazul persoanelor in miscare, mai degraba decat al obiectelor banale. Mai mult, se blocheaza pe persoana detectata si poate urmari intregul proces al unei activitati.

 

Nu pierdeti niciun moment cu stocarea video gratuita
Nu trebuie sa platiti pentru carduri de stocare sau planuri de abonament inainte ca dispozitivul sa inceapa sa salveze momente importante. Modelul HB8 2K+ are incorporata
o capacitate de stocare eMMC de 32 GB.

 

Un paznic activ pentru locuinta dvs.
Functia de aparare activa a camerei ofera un nivel suplimentar de protectie. La detectarea miscarii unei persoane, camera va declansa o sirena puternica si va lumina cu doua proiectoare² pentru a descuraja imediat accesul la fata locului.

 

Design elegant si durabil
Cu designul sau elegant, modelul HB8 2K+ se poate integra perfect in orice gospodarie. De asemenea, este rezistent la intemperii pentru a oferi performante de lunga durata.

 

Integrare inteligenta, control hands-free
Gestionati cu usurinta HB8 2K+ prin intermediul aplicatiei EZVIZ.
In plus, puteti activa vocal vizualizarea in timp real cu ajutorul „Hey Google” sau „Alexa” pentru a verifica ce se intampla pe un ecran mai mare.

 • Model / producator EZVIZ
 • Senzor imagine F1.6, CMOS cu scanare progresiva de 1/2.8"
 • Rezolutie 4MP@15fps (2560 × 1440)
 • Compresie video H.265 / H.264
 • Distanta iluminare Lumina alba si IR pana la 15 metri, imagini color 24/7
 • Lentila 4mm unghi vizualizare 100°
 • Wi-fi IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n. 2.4Ghz
 • Acumulator 10.400 mAh (pana la 210 zile pentriu o singura incarcare)
 • Audio microfon si difuzor incorporat, comunicatie bidirectionala
 • Inregistrare eMMC de 32 GB incorporat, EZVIZ CloudPlay storage
 • Cursa PT Pan: 340°; Tilt: 65°
 • Functii inteligente Detectie persoana, Alerta instanta, Control de la distanta, Detectie la miscare mana, integrare inteligenta cu Asistentul Google, Amazon
 • Alimentare DC 5 V/2 A (alimentator inclus)
 • Temperatura de functionare -20° pana la +50 °C, IP66
 • Dimensiuni 183 × 116 × 166 mm
 • Greutate 803 gr.
 • Continut cutie - Camera HB8 2K+ - Sablon de gaurire - Cablu USB - Set de suruburi - Ghid de instalare rapida - Informatii de reglementare - Ghid de pornire rapida

Documente si programe

Nume Fisier
Specificatii tehnice HB8 2K+ Specificatii tehnice HB8 2K+ (RO).pdf Download
Specificatii tehnice panou solar (RO) Specificatii tehnice (RO) Solar panel-D.pdf Download
Manual instalare si configurare HB8 2K+ (RO) Manual instalare si configurare HB8 2K+ (RO).pdf Download